The Choises We Make

Hos KEVIN.MURPHY tænker vi på miljøet og forstår alvoren af farlige klimaændringer. Vi gør alt hvad vi kan for at skåne miljøet ved at anvende emballage, der er genanvendelig eller biologisk nedbrydelig.

 

Naturligt afledte ingredienser

For at sikre, at KEVIN.MURPHY produkterne er af højeste naturlige kvalitet, anvender vi naturlige ingredienser fra kilder, der er bæredygtige, bruger vedvarende energi og som høstes ved hjælp af metoder, der ikke forårsager skade på miljøet.

Ansvarsbevidst emballage

Vores emballage er fremstillet af genbrugsmateriale og alt vores sekundær emballage er lavet af papir eller pap. KEVIN.MURPHY anvender firkantet emballage, som har et større rumfang men op til 40% mindre plast, så vi dermed sætter et mindre aftryk, også på lossepladsen.

Etisk behandling af dyr

KEVIN.MURPHY produkter er designet til at præstere, styrke og have lang levetid. Vores produkter er testet på modeller, ikke dyr! Vi hverken udfører eller rekvirerer tests på dyr. Siden 2011 har vi været certificeret af en af de største dyrevelfærdsorganisationer People for Ethical Treatment of Animals (PETA), og vi er en af deres anbefalede virksomheder som ikke tester på dyr.

Hjertet af KEVIN.MURPHY

Vores forpligtigelse i forhold til miljøet og klimaforandringerne vokser fortsat. Derfor vil THE HEART OF KEVIN.MURPHY være området hvor vi fokuserer på velgørende formål og på at give tilbage til samfundet. THE HEART OF KEVIN.MURPHY er en non-profit gren af virksomheden, som alene har til formål at støtte velgørende formål som står vores hjerter nært, og som har brug for en hjælpende hånd. Fokusområderne er både humane og miljømæssige problemstillinger.